Faʻamatalaga a Kamupani
  • Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Asia , Middle East , Oceania , Worldwide , Other Markets
  • Faʻatau atu:51% - 60%
  • Certs:CE
Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.
Aiga > Tala Fou > O le a le LSR Suauu Sigcone Injecton Whelding masini?
Tala Fou

O le a le LSR Suauu Sigcone Injecton Whelding masini?

Tuimoa fua, tui fuafuaina ma le puipuia o le tui o le malo


Lea matou te taulai atu i le suavai manogi tui puipuia, o le lsr Sigcone Injection Dolding masini. O le tui puipuia, o le tasi-taimi faʻamalosi tino o le faʻafefeteina o meaʻai Incycone o mea ma e faatatau i le tui o le susu.
lsr injection molding machine
O le suavai o le suavai oricone o le gaosiaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina asoa, anicone fefaatauaiga, etc.

Faʻavasega faʻagasologa o le propticing system
LSR o se lua-vaega o le vai o loʻo vaevaeina, vaevaeina i se vaega o le a ma le vaega B. O le galuega o le paluga atoa vaega o le 1: 1 fua faatatau. Ma talu ai o nisi o oloa e lanu, latou te faʻaogaina i se pamu lanu seti ma se lanu fua o le vaega. A + vaega, faʻaopoopoina, lanu, etc. ua fefiloi atoa ona tu lea ma ulufale i le palasitika faiga. Eseese faʻataʻitaʻiga o le sosolo faʻamalosi e mafai ona filifilia e tusa ai ma oloa eseese. Sa iai le Skinyu masini eseese hydraulic faʻataʻitaʻiga o le 30/50/80/100 tone.
LSR injection molding machine
Fafagaina System
O le tasi o le lua-auala patu e mafai ona agai atu i luga ma lalo e fafaga mea ma mafai ona tausia le mamafa tele. Talu ai o pamu a ma b o loʻo fesoʻotaʻi ma le B synchronous na pulea e le soneraulic ma pneumatic, o lenei ituaiga o fafagaina faiga e sili atu le faʻatuatuaina ma saʻo. O le isi o le tasi-auala pamu o se ituaiga lautele ma mafai ona fafaga mea i le tasi itu. E i ai foʻi le tasi o le tasi-tuʻuga-tuʻutuʻuga o pamu ma siaki alatotogi. E i ai foi le toe faia o le cylinder systems, o le a masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma le tasi-vaega pamu.

Ua suia le mamanu
E mafai ona faʻaaoga le taʻavale vevela, o le 'inotã e le tele, e faigofie ona mamanu ma tau maualalo, ma e tele lava faʻaaoga mo oloa tetele.
E mafai foi ona malulu tagata leaga eseese ma le mativa, e mafai ona iloa le laukonolosi ma puʻupuʻu le taamilosaga.
O loʻo iai foʻi malulu e leai ni vale. Ona o le maualuga faʻalauteleina o le LSR, o le a faʻalauteleina pe a vevela ma solomuli teisi pe a le maalili, o lea e le mafai ona tausia vaega o loʻo i totonu o le ata. O le mea lea, o le malulu o le taufetuli gaosi e mafai ona faʻaaogaina. LSR tatau ona tausia se vevela vevela ma le le lelei. O le malulu o le taufesootai na vaetamaina se faiga tapunia. I le Tetee Playeleni, o le tapuni tapunia faaaoga se "faugatusi masini" poʻo le "nila alalafaga" i le tamoʻe taʻitasi. "Faʻatinoina le saʻo o le fua o LSR.

Aua o le anicone o le paʻu e taua tele le faʻalauteleina o mea e faʻalautele ai le 2% i le 4% (Vulcanization o le 150 ° le vevela o le 150 °.

O le valiina o le vaisu o le suavai o le suavai manogi e manaomia ai se taimi o le taimi. Lelei tele, i le 2mm spameter, 170cm, tafe mamao i luga o le 100cm. Laititi mafiafia 1 / 1000mm, e maualuga tele le vevela vevela o le a mafua ai le faʻamalosiʻau, e mafua ai le tafe o le tafe. O le Laminar tafe e mafai ona aloese mai ai pamu, o le televave tui o le a mafua ai le vevesi, o le faʻaaliga o mea o le a suia ai le tafega o le a suia ai le fugalaʻau.

O le mea lea, e tatau ona totogi i le mamanu o le galuega: ina ia aloese ai e aloese mai le vevesi ma le jingting, faʻaaoga le laititi o taulaga. Faʻaaoga ni nila-foliga poʻo apaau-foliga faʻavae tui. Faʻaaoga ni pine faʻailoga nai lo le cylindrical taʻiala pine, faʻaaoga se tui puipuia a le ea pe a o le demoulding, ma faʻaopopoina se vevela vevela (laupapa. Aua le faʻaaogaina Anti-Rust Delimangs / Ools o loʻo i ai le polymemization taofia. E masani lava, toli, Xylene, ma isi mea e mafai ona faaaogaina.

liquid silicone injection molding machine

DongGun Jinytu Orgising meafaigaluega meafaigaluega Co., Ltd e faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosia o le PRD CHOCK Scort Swork masini, Agcone House masini, Agcone Dourment Swork Swork Swork Sking, Anicone House System, Agcone Deal Sweet Swork Swork Sking, Enicton Dreaking masini masini, Agcone Sking masini Sking, Enicton Heacking masini masini, anicone.

I le sili atu i le 20 tausaga o le tutoatasi o suʻesuʻega ma atinaʻe, e i ai le matou sinia ma faʻapitoa vaega. O la matou kamupani o loʻo faʻamalosia ai le taʻutaʻua lelei i totonu o le ekalesia ma avea ma amataga o oloa o PVC o loʻo faia masini, Isacone oloa i le lalolagi atoa.


Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Bear Ms. Bear
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga