Faʻamatalaga a Kamupani
  • Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Asia , Middle East , Oceania , Worldwide , Other Markets
  • Faʻatau atu:51% - 60%
  • Certs:CE
Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.
Aiga > Tala Fou > Faʻafefea ona faʻailoa mai oloa a le vaifika a le vaifika
Tala Fou

Faʻafefea ona faʻailoa mai oloa a le vaifika a le vaifika

O le gaosiga o oloa siliki o oloa e le mafai ona vaʻai mai i le silicone suia gaioiga, ma o le silika o gaioiga o loʻo vaevaeina i le lua faʻasologa o gaioiga e tusa ma mea eseʻese O le mautu sili ona lelei o le gaioiga o le mea tatou te telefoni ai mafolafola nutimomoia sili.

1. suavai manogi oloa

Suavaia paleni, e pei ona fautuaina e le igoa, e le mafai. Eseese mai Flat-Pusa Sinicone, o le Ilicone e faia e ala i le faʻafefiloi ma tuu ai e tu ai aʻo leʻi tuiina i totonu o le faʻaaogaina o le utu. Oo oloa gaosia e le suavai silika e masani lava ona masani ona faʻaaogaina, e pei o pepe pepe, kamukuka sapalai, e leai ni siosiomaga, Etc. O lo latou suavai siliva o le oloa e maualuga le vevela o le vevela, e leai sona tulaga, leai se faʻaletonu, o siʻusiʻu, ma e leai ni faʻailoga, ma le leai o se sui o le gaosiga Peitaʻi, i le faʻatusatusaga, o le masini masini o suavai sili ona lelei e le lelei pei o i latou o loʻo pamu o sili o le teleco. E tatau ona latou tausia ma le faaeteete ma e le maualuluga le mamafa, pei o le pepe o le paie ma le laumata. A maeʻa ona faʻaaoga, e tatau ona faʻamamaina i latou i le vai vevela ma le ea. Matutu.

silicone production
2. Paʻu o loʻo aʻafia ai
O le mafolafola-fetaomi silika o le sili lea o le faʻaaogaina o le mamafa o le faʻamalosiʻau masini i se vevela. E faʻaaogaina moni le paleni sili ona lelei. E leai se vaiita ma o se maʻa mautu lea e tatau ona faʻagaioia ia ala i se auala eseese aʻo le i fuafuaina. O loʻo aʻafia ai le tele o le malosi o le sili o le faʻaaogaina O le mea lea, o le mafolafola-taofiofi Inisi lava e masani ona faʻaaogaina i le vevela-teteʻe ma faʻamalosi tino. Ae peitai, o le laualuga o le oloa e le o se tino e pei o sua suavai oloa, ma e leai seisi vaega faapitoa. Manaomia. Mafolafola-fetaomi sili-o oloa a silika o loʻo faʻaaogaina i aso uma e masani ona faʻaaogaina i Alamanuia Eseese Vaega, Aticeacton Ruber Auto, ma Worget Challers rollers latalata i static masini. Oloa e le sau tuʻusaʻo faʻafesoʻotaʻi ma le tino o loʻo faʻaaogaina foʻi i totonu o le tele o talosaga.
silicone production

Faʻaaoga le oloa saʻo i le nofoaga saʻo. O le suavai siliva ma mafolafola softchine o gaioiga sili ona gaosia, ae o latou faʻaaogaina e eseʻese, ma o le faʻatinoga o 'oloa na faʻatuina e ese foi. Filifili se auala talafeagai e gaosi ai oloa talafeagai mo tagata faatau.

DoNNGGE JASU Orgising Ork meafaigaluega co., Ltd e faʻapitoa i le atinaʻe ma le gaosia o masini filogia o masini. I le sili atu i le 20 tausaga o le tutoatasi o suʻesuʻega ma atinaʻe, e i ai le matou sinia ma faʻapitoa vaega. O lo matou kamupani o loʻo iai se igoa lelei i totonu o le alamanuia ma avea ma vave gaosiga o masini silika, anicone stress masini, anicone orjecting masini, PV masini patch, ma isi masini fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa.




Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Bear Ms. Bear
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga