Faʻamatalaga a Kamupani
  • Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Asia , Middle East , Oceania , Worldwide , Other Markets
  • Faʻatau atu:51% - 60%
  • Certs:CE
Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.
Aiga > Tala Fou > O le a le mea e ese mai ai Vulcanizer mai le masini Hydrauilic?
Tala Fou

O le a le mea e ese mai ai Vulcanizer mai le masini Hydrauilic?

O le suauʻu suauʻu singraulic (o se ituaiga o le hydraulic predol) faʻaaogaina le suauʻu o le herpulic o le galueina o auala ma se hydralic pamu e pei o le eletise. O le Hydraulic Suauu e ulufale i le Cylinder / Pistson e ala i le Hydraulic Paipeline i le malosi o le pamu. Ona iai lea o se aofaiga o vai i totonu o le cylinder / piston. Se seti o faamaufaailoga e galulue faatasi ma le tasi ma le isi. O nila i tulaga eseese e eseese, ae e faia uma lava se galuega faamaufaailoga ina ia mafai e le suauu faasolo. Ma le mea mulimuli, o le suauʻu hydraulic ua salalau i totonu o le tane e ala i le tasi-auala alatoto e fai ai le cylinder / Piston o loʻo faʻatulagaina ai ni galuega faʻapitoa.

E tusa ai ma le fausaga fausaga, o le hydraulic courses e sili ona vaevaeina i: fa-koluma ituaiga, tasi-cyrgal cyd, cyretic cydes. O i latou e faʻaaogaina vai-faʻavae vai o le galue auala e taua o le hydraulic o lo o taʻu o le suauʻu e taua o le Cordiulic. O faʻamatalaga o le hydraulic o loʻo faʻaalia e masani ona faʻaalia i le numera galue i le numera galue

Vulcanizing Press (lauiloa foi o le: Hydraulic Press) o se masini e faʻamalositino, faʻaaoga le eleele e pei o le malosi o le pascal, efuefu ma isi oloa. Sa fai ma le faʻapitoa le masini i le Shinytu i le sili o le anicone oricbo ulu, taulima, mama mama, eseese solicone storenications storenications, etc.

silig o le bilcan compon

Jinyu machinery factory

Silkone Compress Delding Hydraulic Part Sort

Na saunia e Jinytu masini le seti o le sologa lelei masini mo lau oloa faagasologa. E 30/50/63/100 Ton Incne Hydoalic masini, suavai manogi o masini, sili ona palu.

hydraulic 21 (2)


Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Bear Ms. Bear
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga