Faʻamatalaga a Kamupani
  • Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Manufacturer
  • Faailoga autu: Africa , Asia , Middle East , Oceania , Worldwide , Other Markets
  • Faʻatau atu:51% - 60%
  • Certs:CE
Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd.
Aiga > Tala Fou > Faʻafefea ona e gaosia le sili sili ona manaia?
Tala Fou

Faʻafefea ona e gaosia le sili sili ona manaia?

Silcone Beads o se sili lauiloa sili siligyone oloa i tausaga talu ai nei. Latou te talafeagai mo meataʻalo ma mea e aoga mo tagata matutua ma fanau. Bracelets faia i le silikalasi 'aina o loʻo faia o le sili ona lelei o le siʻosiʻomaga matagofie matagofie manaia mea ma gaosia e ala i le gaosia o tekonolosi. O oloa e maualuga le lelei, ma le matagofie foliga ma foliga masani, ma o loʻo i ai i le maketi maketi. Greeny, foafoaga fatufatu, faʻataʻitaʻiga eseese ma lanu, e mafai ona faia i se tasi lanu poʻo le tele-lanu.
Maualuga uiga sili sili ona lelei i le fatuina o le fatuina ma le faia o le fatufatu o le fatufatu, asoa, ma sili atu e mafai ona fetaui ma le tele o lanu ma le tele-umi
O le tele o le tele o le sili-siliva tusi, e mafai ona e maua ni ata mataga ma taulima i le loto. Vaivai softcone beads, e le oona ma le leai oona, faʻatuatuaina ma faʻamoemoeina, aua le faigofie ona malepe. O le tele o le cibic solkone beds o 12 mm, o se tutusa le lapoa, malamalama mamafa ma faigofie ona feaveai. E sili le filifilia o le soft clohead bione bead. I lenei auala, o le a leai se tiga ma o le a le faigofie le fesuiai.

silicone beads

O LE A LE MEA E FAIGOFIE SALICONE SIDS? O le metotia o le faia o le silicone suamalie suamalie aofia ai aofia ai ma le faʻaalia o mea, fefiloi, faʻatino le fausiaina, ma mautu. Pe a fai le sili o le sili o le sili ona vaivai, e te manaʻomia muamua le sauniaina o mea manogi O mea a Silcone o mea e masani ona iai o le agcone suavai ma sasaa. O mea e sili ona faigata ona filifilia le sili ona faigata ma lanu. Ona fefiloi lea o le Ilicone vai vai ma palu le sooupu e tusa ai ma se vaega. E sili le faʻaaogaina o se suavai siliva masini inisinia masini e ausia ai le suia i le tasi laa.

silicone beads making machine

DongGun Jissution SpringRing meafaigaluega Co., Ltd e faʻapitoa i le atinaʻeina ma le gaosia o masini PVC, Anicone Sking masini, ma isi mea. Masini uma mo le faia o le silika / pvc / paʻu oloa. E mafai ona e filifilia oe lava mea e te manaʻo ai e faia e le masini.

I le sili atu i le 20 tausaga o le tutoatasi aʻoaʻoga ma atinaʻe, na maua e JAnceRu masini se matua ma faʻapitoa vaega. Na faia e le Kamupani Kamupani foliga lelei i totonu o le alamanuia ma avea muamua ma gaosiga oloa o le PVC oloa mo le faia o masini ma isi fesoʻotaʻiga i le lalolagi atoa.


Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Dongguan Jinyu Automation Equipment Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Bear Ms. Bear
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga